Кориця – натуральний засіб для контролю діабету

Кориця – натуральний засіб для контролю діабету

Кориця – спеція, яка має багато корисних властивостей. Серед них дуже важливою є здатність природного контролю діабету. Кориця не є чудодійними ліками, проте може стати додатковим засобом, що доповнить медикаментозне лікування діабету. Головні переваги кориці в тому, що вона покращує кровообіг, запобігає утворенню тромбів, усуває менструальний біль, пришвидшує метаболізм, сприяє втраті ваги, запобігає появі варикозного розширення вен, чинить протизапальну та протигрибкову дію.

Який вид кориці споживати?
Є різні види кориці. Проте найсолодший та лікувальний вид – цейлонська. Саме таку використовують у приготуванні лікувальних засобів. Дешева кориця, яку легко знайти в нашому регіоні, – це китайська кориця. Але вона має гіршу якість.
Для приготування лікувального засобу візьміть такі інгредієнти: 1 чайна ложка порошку цейлонської кориці, 2 столові ложки листя стевії, 1 літр води.

Спосіб приготування: вранці закип’ятіть воду, коли вода почне закипати, додайте порошок кориці та листя стевії. Зніміть з вогню та накрийте кришкою. Настоюйте впродовж 10 хвилин. Замість порошку можна використати палички кориці. Засіб має настоятися впродовж 15 хвилин. Для максимальної користі від засобу необхідно розподілити його на декілька доз та пити впродовж дня: 1 чашку на сніданок, 2 чашки на другий сніданок, 2 чашки в обід перед їжею.

Проте пам’ятайте: якщо хочете скористатися перевагами цього альтернативного методу лікування, не споживайте солодке та їжу із вмістом цукру. Також обмежуйте споживання вуглеводів (хліб, піца, картопля фрі тощо), упродовж дня їжте декілька разів малими порціями (можете споживати пивні дріжджі та інші харчові добавки). Водночас рекомендують зробити такі інгредієнти частиною свого раціону. Вони дуже корисні та борються з діабетом: горох діє як рослинний інсулін, овес запобігає зростанню рівня цукру.

Якщо ви страждаєте на діабет, завжди спершу порадьтеся із фахівцем. Не починайте жодний курс лікування без дозволу лікаря.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x