У Черкасах чоловік застряг у вентиляційній шахті (ВІДЕО)

У Черкасах чоловік застряг у вентиляційній шахті (ВІДЕО)

Аби врятувати чоловіка, що застряг у вентиляційній шахті, рятувальникам довелось вирізати шмат бетонної плити. Подія сталася вранці 13 січня у Черкасах, на вулиці Надпільній. За інформацією, що надійшла до оперативно-координаційного центру від представників національної поліції, у вентиляційній шахті житлового будинку між 8 та 9 поверхами застряг невідомий чоловік. Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Порятунком чоловіка займався черговий караул 1-ї пожежно-рятувальної частини, Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС та оперативний відділ Управління ДСНС на чолі із заступником начальника Олександром Горобцем.

Оглянувши місце події, рятувальники спробували дістати чоловіка згори, через дах. На жаль, потерпілий настільки щільно застряв у отворі колодязя, що рятувальник, якого вниз головою спустили вниз аби закріпити на тілі спеціальний пояс з мотузкою, зумів лише накинути рятувальну петлю на руки потерпілого. Проте, подальші спроби підняти чоловіка мотузкою нагору припинили через нестерпний біль у суглобах потерпілого.

Тоді, рятувальникам довелось перейти до іншого варіанту з надання допомоги чоловікові.
За згодою власника квартири на 9 поверсі, рятувальники розбили частину стіни всередині якої проходив воздухопровід.

Застосувавши перфоратор та дрібний інженерний інструмент, фахівці ДСНС зробили отвір через який і звільнили чоловіка.

Загалом рятувальна операція на вулиці Надпільній тривала понад три години.
Після звільнення, чоловіка було передано до рук лікарів швидкої медичної допомоги. Надавши первинну медичну допомогу, з попереднім діагнозом травматичний токсикоз або синдром тривалого здавлення, потерпілого було доставлено до міської лікарні.

Перевірку всіх обставин події проводить оперативно-слідча група національної поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x