НОК передав спеціальну літературу черкаському вишу

НОК передав спеціальну літературу черкаському вишу

Зі всеукраїнською акцією «Олімпійська книга» до наукової бібліотеки імені Михайла Максимовича Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького завітали представники відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області. Голова відділення Андрій Більда разом із головою Олімпійської академії України, заслуженим тренером України, головою профкому ЧНУ, доцентом Анатолієм Стеценком розповіли учасникам заходу про акцію та подарували бібліотеці вишу олімпійську літературу, аби студенти мали можливість знайомитися із історією олімпійського руху. Про це інформує Відділення НОК в Черкаській області.

Гості також висловили впевненість у тому, що кожне видання знайде свого читача й буде слугувати підготовці висококваліфікованих фахівців із фізичної культури й спорту, заохочуватиме молодь до здорового способу життя.

Подяку представникам олімпійського руху за книжковий дарунок висловили проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності професор Сергій Корновенко, директор ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я, доцент Леонід Нечипоренко, директор наукової бібліотеки, доцент Григорій Голиш.

Колектив наукової бібліотеки запрошує читачів до ознайомлення з цими новими виданнями. Відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області та Олімпійська академія України і надалі співпрацюватимуть із бібліотекою та презентуватимуть нові олімпійські видання. Враховуючи те, що в Черкаському національному університеті навчається чимало іноземних, переважно англомовних студентів, а також функціональну готовність і решти студентів до роботи з літературою іноземною мовою, Андрій Більда пообіцяв у найближчий час подарувати добірку олімпійських книг англійською мовою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x