Пара з Черкас на 13-ту річницю весілля побралася вдруге

Пара з Черкас  на 13-ту річницю весілля побралася вдруге

У Черкаському ДРАЦСі на річницю з дня одруження вдруге побралася пара закоханих Романа та Світлани Чорнуцьких. Про це передає кореспондент сайту vikka.ua.
Так, 15 січня 2006 року в Черкаському міському палаці одружень Роман та Світлана узаконили свої стосунки. Рівно через 13 років вони вирішили вдруге пережити хвилюючий момент та підтвердили свої почуття, обмінявшись обітницями у коханні, та отримали ще одне свідоцтво про шлюб.

«Ми просто захотіли пройти через це ще раз, прожити цей день. Вперше одружувалися 15 січня 2006 року. Нещодавно дізналися, що є такий проект та вирішили зробити собі подарунок на річницю. Тоді готувалися набагато більше: і весільна сукня була, і зачіска, і гостей багато кликали. Сьогодні святкуватимемо скромніше, на вечір покликали рідних та друзів», − повідомили у коментарі молодята.

Роман та Світлана зізнаються, що за роки подружнього життя пережили багато всього, були як погані, так і хороші моменти. Зараз виховують восьмирічного сина, якого дуже люблять та пишаються ним.

«Ми плануємо ще повторити таку процедуру, але вже мабуть на 20-ту річницю спільного життя», − розповідають закохані.

Начальник управління державної реєстрації Нона Корж зазначає: така послуга надається у відділеннях ДРАЦСів Черкаської області вже кілька років поспіль.

\”Міністерство юстиції пропонує громадянам скористатися відносно новою послугою – провести обряд ювілею весілля та пригадати ті почуття, які перехоплювали закоханих у день одруження. Ювілей обряду весілля – це день народження кохання та чудова можливість відчути ще раз незабутні емоції. Цю послугу можуть замовити як сімейна пара, так і їх родичі чи друзі. Під час проведення обряду подружжю вручається свідоцтво про шлюб із позначкою \”повторно\”, − повідомила Нона Корж.

Вона також зазначила, що такі пропозиції почали користуватися попитом у громадян. За минулий рік на Черкащині повторно побралися 20 пар, наразі ж заявки почали надходити набагато активніше. Коштує вона відносно недорого. Так, у міських відділах ДРАЦС подружжя має заплатити 500 гривень, а в районних − 350.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x