Черкаський «Богдан» виготовлятиме модернізовані санітарні автомобілі для ЗСУ

Черкаський «Богдан» виготовлятиме модернізовані санітарні автомобілі для ЗСУ

У 2019 році Міністерство оборони збільшило замовлення на санітарні авто, тож компанія «Богдан Моторс» підписала новий контракт із Міністерством оборони України на постачання санітарних машин «Богдан 2251» до Збройних сил України. Про це повідомляє прес-служба корпорації

Минулого року ці машини були модернізовані відповідно до виявлених при експлуатації військовими недоліків. Автомобілі пережили 10 змін: переглянули устаткування кабіни водія та медичного КУНГ-у автомобіля. До інтер’єра медичного відділення внесли зміни для більш комфортного перебування під час виконання завдань, зокрема, обладнали автономною системою підігріву, а паливну систему – спеціальним обігрівачем.

«Українська армія отримає модернізовані автомобілі «Богдан 2251». У 2018 році вони отримали низку змін, які узгоджувалися із військовими медиками та представниками Міністерства оборони. Тепер модернізовані «Богдан 2251» поступово замінюють застарілі радянські УАЗи, отримуючи схвальні відгуки від представників ЗСУ», – повідомив автовиробник.

Минулорічне замовлення Міністерства оборони України «Богдан Моторс» виконав достроково та вже у листопаді відзвітувався про відправлення всіх медичних автомобілів за угодою на 2018 рік.

Санітарні авто «Богдан 2251» призначені для оснащення медичних підрозділів військової ланки, автомобільних санітарно-евакуаційних підрозділів та військових медичних лікувальних закладів ЗСУ. Автомобіль пристосований для вивезення поранених з медичних підрозділів військової ланки, військових мобільних шпиталів та подальшої евакуації. Його місткість – вісім осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x