Нетверезий чоловік у Черкасах намагався лягти під колеса поліції охорони

Нетверезий чоловік у Черкасах намагався лягти під колеса поліції охорони

Черкащанин порушував громадський порядок у продуктовому супермаркеті, поводився неадекватно та намагався лягти під колеса службового автомобіля поліції охорони. Про це повідомляє прес-служба Управління поліції охорони в Черкаській області.

О 23:20 до поліції охорони Черкаської області надійшов сигнал «Тривога» з продуктового магазину по вулиці Гагаріна. Прибувши на місце події, правоохоронці побачили, що відвідувач магазину неадекватно себе поводить: під час встановлення обставин винесення товару за межі каси супермаркету, сп’янілий громадянин був агресивний, порушував громадський порядок та публічну безпеку, ображав працівників магазину і нецензурно висловлювався в бік поліцейських, при затриманні намагався лягти під колеса службового автомобіля поліції охорони.

До цієї особи було застосовано заходи примусу – вдягли кайданки, посадили в службовий автомобіль та доправили до Черкаського відділу ГУНП. Також встановлено особу правопорушника. Ним виявився 36-річний місцевий житель, що вже мав проблеми із законом.

За хуліганство, перешкоджання законним діям та вчинення супротиву поліцейським охорони зловмисника буде притягнуто до відповідальності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x