Представники ЧДТУ взяли участь у молодіжному форумі «Твоя можливість бути почутим!»

Представники ЧДТУ взяли участь у молодіжному форумі «Твоя можливість бути почутим!»

У грудні за ініціативи Черкаської Молодіжної Ради та за підтримки Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради у Черкасах відбувся Молодіжний форум «Твоя можливість бути почутим!». Про це інформує прес-служба ЧДТУ.

На основі статистичних даних, які були отримані в процесі підготовки конкурсу ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді», з\’ясувалося, що 90,7% опитаних молодих людей не відчувають причетності до процесу розробки й ухвалення рішень, а також контролю за їх виконанням у місті.

Під час форуму завідувачка кафедри соціального забезпечення Черкаського державного технологічного університету Інна Журба виступила модератором тематичної локації «Соціальні проекти», студент спеціальності «Політична філософія» Андрій Тіщенко долучився до організації події, а першокурсниця спеціальності «Соціальне забезпечення» Зоряна Городнюк взяла активну участь у роботі форуму.

Протягом 4-х годин понад 100 учасників разом з 12-ма крутими спікерами-модераторами на тематичних локаціях напрацьовували шляхи розвитку молодіжної участі та планували активності на 2019 рік.

Усі результати напрацювань під час форуму буде оцифровано, проаналізовано та систематизовано молодіжною радою у вигляді календарного плану на 2019 рік та передано до Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради задля впровадження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x