Рятувальники Звенигородщини провели рейд напередодні Водохреща

Рятувальники Звенигородщини провели рейд напередодні Водохреща

18 січня рятувальники Звенигородського районного відділу провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців міста щодо елементарних правил безпеки під час купання та святкування свята Водохреща. Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Рятувальники пояснили, що святковий обряд потрібно роботи в спеціально призначених для цього місцях, а також у присутності медичної та рятувальної служби. Не заходити у воду в стані алкогольного сп’яніння. Утримайтеся від купання, якщо у вас хворі легені та серцево-судинна система. Пам’ятайте, що перебування в крижаній воді у незагартованих людей може призвести до загального переохолодження організму. Під час Хрещенських купань не залишайте без нагляду дітей.

Під час проведення інформаційної роботи співробітники Служби порятунку роздали пам’ятки та листівки щодо правил перебування на водних об’єктах де також нагадали, що у воді дозволяється перебувати лише кілька секунд. Щоб не впасти та не отримати травми чи забої, необхідно одягати взуття на неслизькій та рельєфній підошві.

Обов’язково треба мати теплий одяг чи ковдру, щоб мати змогу після купання обтертися насухо й переодягтись, а значить уникнути переохолодження організму.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x