За останні два місяці Коваленко розглянула 38 звернень громадян

За останні два місяці Коваленко розглянула 38 звернень громадян

На виконання статті 40 Конституції України, Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» обласна рада проводить відповідну роботу щодо своєчасного та якісного розгляду звернень громадян. Про це інформують в прес-службі обласної ради.

Так, за період березень – квітень 2014 року на особистому прийомі голови обласної ради Валентини Коваленко зареєстровано 38 звернень громадян.

У своїх зверненнях вони здебільшого порушували питання соціального захисту (надання матеріальної допомоги), охорони здоров’я (допомога у лікуванні), житлової політики (забезпечення житлом, виселення мешканців гуртожитків, незадоволення підвищенням тарифів на квартирну плату), комунального господарства (газифікація вулиць, ремонт доріг), аграрної політики і земельних відносин. За результатами розгляду звернень 11 питань – вирішено по суті, з 15-ти – дано роз’яснення. Щодо решти, які потребують більше часу для вирішення, – вживаються необхідні заходи.

Голова обласної ради проводить прийом громадян кожного першого понеділка місяця, з 11.00 – 12.00, 15.00 – 18.00 години.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x