Овочевий суп для схуднення: рецепти та результати

Овочевий суп для схуднення: рецепти та результати

Будь-яка людина під час дієти знає, наскільки складно стримувати себе, коли долає відчуття голоду. Впоратися із цим допоможуть овочеві супи для схуднення, рецепти яких пропонує «Нова Доба». Головна перевага таких страв у тому, що їсти їх можна щоразу, коли відчуття голоду починає затьмарювати думки про все інше.

Для приготування такого супу знадобиться звичайний набір овочів, проте калорійність цієї страви невелика – до 40 калорій. До того ж тривалість дієти на основі таких супів – всього 7–10 днів.
Супи для схуднення найкраще готувати на овочевому бульйоні. Один раз у 3–4 дні необхідно зварити основу, а потім щодня, додаючи різноманітні овочі, ви отримуватимете смачну страву.

Рецепт смачного овочевого бульйону
Інгредієнти: 6 л води, 2 невеликі картоплини, 7 морквин середнього розміру, 3 маленькі ріпи; ¼ корінця селери, 2–3 часникових зубки, ¼ ч. л. коріандру. Зверніть увагу на те, що картопля – калорійний продукт, тому її знадобиться небагато. Кладемо картоплю в окріп, потім додаємо моркву (можна не різати), ріпу і селеру. Через 5–7 хвилин додаємо до овочів часник і коріандр. Готуємо 1,5 години. Основа для дієтичних супів готова.

Капустяний суп-пюре
Інгредієнти: 350 г капусти,
3 середні морквини, 1 солодкий перець, 250 г свіжої або замороженої квасолі, 2 середніх помідори та зелень. Щоб зварити овочі, беремо 2 л бульйону. Нашатковану капусту, терту моркву і дрібно порізаний перець варимо в бульйоні 15 хвилин. Помідори подрібнюємо блендером, додаємо в овочі і проварюємо протягом 5 хвилин.

Суп з гарбуза і кабачків
Інгредієнти: 150 г гарбуза, 1 середній кабачок, 3 томати,1 болгарський перець, 2 цибулини, 1 ч. л. оливкової олії, зелень, сіль.
Наливаємо трохи овочевого бульйону. Нарізаємо моркву і гарбуз невеликими кубиками, додаємо в бульйон і варимо 10 хвилин. Пасеруємо цибулю і перець. Додаємо овочі, що залишилися, доводимо до кипіння і, знявши пінку, залишаємо варитися 10–12 хвилин. Даємо настоятися.

Суп із цвітної капусти
Інгредієнти: 2 л фільтрованої води, 1–2 ст. л. оливкової олії, 1 головка ріпчастої цибулі, 1 морквина середнього розміру, 1 цвітна капустина, 2 середні картоплини, корінці селери і петрушки, сіль. Дрібно шаткуємо всі овочі. На олії підсмажуємо цибулю. Капусту розбираємо на суцвіття. Киплячу воду солимо і додаємо в неї коренеплоди. Через 7 хвилин додаємо інші овочі. Проварюємо 10 хвилин, постійно помішуючи. Підсолюємо і знімаємо з вогню. Суп готовий.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x