Черкасці зареєстрували петицію, у якій вимагають повернути зупинки приміським автобусам

Черкасці зареєстрували петицію, у якій вимагають повернути зупинки приміським автобусам

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція, у якій вимагають відмінити рішення виконкому Черкаської міської ради від 28 грудня 2018 року. У якому йдеться про те, що автобуси приміських та міжміських маршрутів зобов’язані зупинятися тільки на визначених зупинках у м. Черкаси.
Черкасці зареєстрували петицію, у якій вимагають повернути зупинки приміським автобусамЧеркасці зареєстрували петицію, у якій вимагають повернути зупинки приміським автобусам

Жителі прилеглих до обласного центру сіл не бажають миритися з таким станом речей.
«Петиція створена у зв’язку з тим, що людям, які проживають у навколишніх селах, створені перешкоди для того,щоб доїхати до місця роботи чи навчання. Визначена кількість зупинок не задовольняє потреби пасажирів», — йдеться у тексті звернення.

Як заначила в коментарях у мережі Facebook заступниця міского голови Черкас Людмила Бордунос, скасувати таке рішення може рада або суд.

Черкасці зареєстрували петицію, у якій вимагають повернути зупинки приміським автобусам


Довідково:

наприклад автобуси, що курсують за маршрутом 115, мають лише 11 зупинок. Користувачі маршруту, зокрема, жителі с. Геронимівка, вкрай невдоволені таким рішенням і цікавляться в соцмережах як тепер добиратися на роботу, навчання, а дітям — до шкіл.
Враховуючи вартість квитків на приміських маршрутах (до тієї ж Геронимівки, приміром, 12 гривень за відстань менше 10 кілометрів), доплачувати щодня ще й за проїзд по місту далеко не кожному по кишені.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x