Педагоги Черкащини готувалися до реєстрації на ДПА у формі ЗНО 2019 року

Педагоги Черкащини готувалися до реєстрації на ДПА у формі ЗНО 2019 року

Розпочалося друге півріччя навчального року, яке не лише в усіх здобувачів повної загальної середньої освіти, але й у педагогічної громадськості асоціюється із проведенням державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Невдовзі розпочнеться реєстрація на основну сесію ЗНО 2019 року, у зв’язку з чим посилюється інформаційно-роз’яснювальна робота, яка є необхідною складовою успішного проведення екзаменів. За інформацією Управління освіти і науки облдержадміністрації.

З метою підготовки випускників та педагогічних працівників – відповідальних за реєстрацію в закладах освіти – 17 січня 2019 року в КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» пройшов навчальний семінар для заступників директорів закладів загальної середньої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти та відповідальних за ЗНО в округах області.

Із учасниками заходу працювали директор Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Світлана Сакаєва та проректор КНЗ «Черкаський ОІПОПП ЧОР» Наталія Лісова. Світлана Вікторівна пояснила відмінності проходження ДПА для учнів закладів загальної середньої освіти та студентів (слухачів) закладів фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти; розповіла про особливості реєстрації на ДПА/ЗНО у 2019 р.; опрацювала з учасниками заходу основні вимоги щодо оформлення та надсилання комплектів реєстраційних документів, а також наголосила на важливості роботи із сервісом «Керівникам закладів освіти». Наталія Іванівна звернула увагу на організаційні заходи, які необхідно провести не лише з випускниками, а й із їхніми батьками, та форми роботи відповідно до плану спільних дій Київського регіонального центру оцінювання якості освіти та управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Черкаської обласної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x