Черкаського поліцейського засудили за те, що не задекларував доходи

Черкаського поліцейського засудили за те, що не задекларував доходи

Слідчому призначили покарання у вигляді штрафу у розмірі 42 500 гривень.

Прокуратурою Черкаської області принципово та в повному обсязі підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням слідчого Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 КК України (умисне неподання декларації особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування). Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Установлено, що чоловік, перебуваючи на посаді слідчого та, будучи суб’єктом декларування як особа, уповноважена на виконання функцій держави, умисно не подав до Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

Вироком Соснівського районного суду м. Черкаси поліцейського визнано винним в інкримінованому злочині та останньому призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 42 500 гривень з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням функцій за спеціальними повноваженнями в органах державної влади та місцевого самоврядування строком на 1 рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x