Несправна електропроводка спричинила 2 пожежі на Черкащині

Несправна електропроводка спричинила 2 пожежі на Черкащині

У селі Нове місто по провулку Піонерський, 06 травня о 07:45, сталася пожежа в житловому будинку. Повідомлення про загоряння до служби порятунку «101» надійшло від сусідів. Пожежу о 09:00 ліквідував місцевий пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС. Під час пожежі ніхто не постраждав. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Як вдалося з`ясувати, сусід, помітивши дим, що виходив з-під покрівлі будинку, одразу прийшов на допомогу. Чоловік забіг до будівлі, розбудив та вивів на свіже повітря 78-річну господиню. Причиною пожежі стала стара електропроводка, яка тривалий час не ремонтувалася. За попередніми даними збиток від пожежі становив 15 000 грн. За фактом події проводиться перевірка.

Наступного дня, о 05:30 за аналогічними обставинами сталася пожежа в надвірній споруді на вулиці Леніна в с. Вознесенське Золотоніського району. На ліквідацію пожежі залучалися місцевий пожежно-рятувальний підрозділ Управління ДСНС та Добровільна пожежна дружина ст. Пальмира. Завдяки злагодженим діям рятувальників о 06:11 пожежу було локалізовано, а о 06:17 – ліквідовано.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x