На Лисянщині поліцейські вилучили зброю

На Лисянщині поліцейські вилучили зброю

Під час санкціонованого обшуку у чоловіка правоохоронці за місцем проживання виявили тактичний дробовик кустарного виробництва, заготовку під вогнепальну нарізну зброю, 2 банки пороха та інструмент для виготовлення зброї. Речові докази направлено на проведення відповідних експертиз. Відкрито кримінальне провадження. Про це інформує прес-служба ГУНП в Черкаській області.

До працівників Лисянського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що в одному із сіл району чоловік за місцем проживання виготовляє та зберігає зброю. Під час перевірки інформація знайшла своє підтвердження.

В ході проведення санкціонованого обшуку працівники поліції в домоволодінні чоловіка виявили тактичний дробовик кустарного виробництва, заготовку під вогнепальну нарізну зброю, 2 банки пороха та інструмент для виготовлення зброї. Господар будинку пояснив, що сам власноручно виготовляв зброю та зберігав для власних потреб.

Речові докази вилучено та направлено на проведення відповідних експертиз.

Слідчим відділенням Лисянського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x