Канівські рятувальники провели профілактичний рейд на території ОТГ

Канівські рятувальники провели профілактичний рейд на території ОТГ

24 січня співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області спільно з представниками Бобрицької об’єднаної територіальної громади провели профілактичні бесіди із жителями громади. Цього дня, рятувальники завітали до помешкань мешканців сіл Бобриця, Студенець та Грищинці. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС України в Черкаській області.

В ході роз’яснювальної роботи фахівці Служби порятунку приділили особливу увагу соціально-незахищеним верствам населення, самотнім громадянам похилого віку та особам, які опинилися у складних життєвих умовах.

Під час спілкування із господарями домоволодінь співробітники районного відділу ДСНС наголосили на дотриманні правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення та вказали на наявні недоліки, які можуть призвести до пожеж. Крім того, рятувальники нагадали селянам номери викликів екстрених служб та правила поведінки у разі виникнення пожежі.

На завершення рейду місцевим жителям співробітники ДСНС вручили листівки з рекомендаціями щодо правил безпеки у зимовий пожежонебезпечний період.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x