«Позивний «Бандерас»: тепер – книгою

У прес-центрі «Нова Доба» відбулася зустріч із авторами військового детективу Сергієм Дзюбою і Артемієм Кірсановим.

Історія творення книги доволі оригінальна: спочатку автори виступили як сценаристи одноіменної стрічки, а потім трансформували сценарій у літературний твір для широкого загалу, присвятивши книгу, насамперед, захисникам України та волонтерам, які підтримують українську армію. Відтак чимала частина 5-тисячного накладу знайшла свого читача безоплатно.

Сергій та Артемій відверто розповіли про непростий шлях свого героя – капітана Антона Саєнка – до аудиторії. Як не дивно, але попри надзвичайну актуальність теми, яка, коли просто, визначається як «війна на Сході», такою вона сприймається не усіма.
«Позивний «Бандерас» – справжній військовий бойовик, чи не найперший в Україні, заснований на реальних подіях. У зоні АТО у вересні 2014 року за наводкою диверсанта скоєно теракт – сепаратисти знищили маршрутку, загинуло дванадцятеро військових і дитина. Стає відомо, що інформатор ворога – службовець української армії, водночас шляхом радіоперехоплення з’ясовується, що в цьому регіоні чекають на прибуття полковника російського ГРУ. Розпочинається операція зі знешкодження диверсанта, здійснення якої доручають групі контррозвідників на чолі з капітаном Антоном Саєнком…

«Позивний «Бандерас»: тепер – книгою

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x