Визначили переможця зимового кубка Катеринопільщини з волейболу

Визначили переможця зимового кубка Катеринопільщини з волейболу

Минулої суботи у спортивній залі Катеринопільської ДЮСШ «Колос» за ініціативи Олександра Волинця, Віктора Куцерука відбувся зимовий турнір з волейболу серед змішаних команд. 8 команд із селищ Катеринополя та .Єрок, сіл Пальчик, Мокра Калигірка, Вікнине, Петраківка змагалися у двох групах.

Право змагатися у фіналі вибороли команди «Дивограй»( Катеринопіль) та «Граніт»( Єрки), яка і здобула перемогу та була відзначена Дипломом та нагороджена Кубком переможця зимового турніру, а гравці відзначені грамотами, нагороджені медалями і грошовою винагородою в розмірі 1200 гривень.

Команда «Дивограй»( Катеринопіль), яка посіла друге місце, була відзначена Дипломом, її гравці отримали грамоти та медалі, а також грошову винагороду в розмірі 1000 гривень.
Третє місце на турнірі зайняла команда «Черкащани» (Катеринопіль). ЇЇ також відзначено Дипломом, а гравці відзначені грамотами та нагороджені медалями і грошовою винагородою в розмірі 800 гривень.

Всі кошти грошових винагород команди без вагань вирішили передати на лікування Богославцевої Ірини.

Крім того, Грамотами відзначено кращого ліберо – Олега Гончарука («Юність» (Катеринопіль); кращого розігрую чого – Павла Половинка («Граніт» (Єрки); кращого подаючого – Гречаного Дмитра («Черкащани» (Катеринопіль); кращого блокуючого – Олександра Пигиду («Дивограй»( Катеринопіль);кращого нападаючого – Юрія Плахотника («Граніт» (Єрки), кращу учасницю – Анастасію Шматко («Альдерен»(Пальчик); наймолодщого гравця – Святослава Пургіна («Маяк» Вікнине); найдосвідченішого гравця – Михайла Онуфрієнка («Черкащани» ( Катеринопіль).

А ще всі спортсмени та вболівальники могли поласувати смачною кашею, бутербродами, яблуками, чаєм та кавою, про які подбали спонсори турніру.

Організаційний комітет турніру висловлює подяку та щиру вдячність всім, хто допоміг в організації та проведенні змагань, гравцям, тренерам, суддям, вболівальникам.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x