У мерії затвердили нові норми надання послуг з вивезення побутових відходів у Черкасах

У мерії затвердили нові норми надання послуг з вивезення побутових відходів у Черкасах

Відповідні зміни передбачає рішення виконавчого комітету, ухвалене сьогодні з метою поліпшення та якісної роботи із санітарного очищення території міста від твердих побутових відходів.

Як пояснив заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Андрій Наумчук, згідно з нововведеннями, для мешканців багатоквартирних будинків тариф на вивезення сміття буде дещо зменшений, а для приватного сектора – незначно зросте.

А саме: зараз тариф із вивезення побутових відходів для жителів багатоквартирних будинків – 1,95 гривні на рік за один кубічний метр, а стане – 1,9 гривні за один кубометр. Для приватного сектора: донині було 2,31 грн за один кубічний метр побутового сміття, а стане – 2,38 грн за один кубометр на рік.

У перерахунку на місяць: одна особа, яка проживає у багатоповерхівці, донині сплачувала 18,55 грн за вивезення побутових відходів. Нині ж буде на 49 копійок менше.

Тоді як господарі приватного сектора, які раніше платили 23,34 грн в місяць з однієї особи, віднині отримуватимуть платіжки на 69 копійок більші.

У мерії затвердили нові норми надання послуг з вивезення побутових відходів у ЧеркасахУ мерії затвердили нові норми надання послуг з вивезення побутових відходів у Черкасах

Примітка:

Норми перевезення твердих побутових відходів враховані без вивезення об’ємів утворення вуличного змету та відходів із площ зеленого насадження на прибудинковій території.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x