Виконання бюджетів Черкаської області за 2018 рік: цифри і факти

Виконання бюджетів Черкаської області за 2018 рік: цифри і факти

Як інформує Головне управління ДФС у Черкаській області, за 2018 рік від Черкаської області до бюджетів всіх рівнів надійшло 11,3 млрд грн податків, зборів, платежів. З них 2 млрд гривень – додаткові надходження.

Збір до державного бюджету України становить за звітний рік майже 5 млрд грн.

На розвиток місцевих громад бюджети Черкаської області отримали 6,4 млрд грн податків. Поставлені міськими та районними радами завдання перевиконано, додатково надійшло 129 млн грн. У порівнянні з минулим роком надходження більші на мільярд гривень.

У кошик пенсійного фонду спрямовано 4,5 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Додаткові надходження за рік становлять майже мільярд гривень.

Черкаська область на першому місці в Україні по сплаті орендної плати за паї. За рейтингом Міністерства фінансів України Черкаська область серед кращих в Україні за темпом сплати податку на доходи фізичних осіб та по платі за землю.

Головне управління ДФС у Черкаській області дякує платникам за сумлінне виконання зобов’язань, що є свідченням патріотизму і вкладом у розвиток нашої країни та області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x