Грабіжники напали на уманчанку серед білого дня

Грабіжники напали на уманчанку серед білого дня

Зловмисники серед білого дня пограбували місцеву жительку. Протягом декількох годин одного з нападників було затримано, особу іншого встановлено. Їхні дії кваліфіковані слідчим за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міськвідділу міліції зателефонувала 27-річна місцева жителька і повідомила, про пограбування. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Потерпіла розповіла, що гуляла вулицям міста зі своєю дитиною. На зустріч їй йшло двоє невідомих чоловіків. Несподівано для неї один з них кинувся на неї, зірвав з шиї золотий ланцюжок та кинувся навтьоки. В цей час інший чоловік підбіг до потерпілої та почав заспокоювати, відтягуючи час, щоб грабіжник зміг втекти, після чого і сам зник з місця події.

Працівники міліції перевіряли місця можливого збуту крадених речей та осіб, які раніше притягувалися до відповідальності за аналогічні правопорушення. Так під час проведення слідчо – оперативних заходів оперативники затримали одного із зловмисників, коли останній якраз повертався додому. Ним виявився 34 – річний раніше судимий місцевий житель. При особистому огляді у нього вилучили коштовності, викрадені у потерпілої.

Під час розмови з працівниками міліції зловмисник своєї вини не визнав, але звідки у нього ланцюжок потерпілої пояснити так і не зміг. Також було встановлено співучасника затриманого – ним виявився 34-річний раніше судимий місцевий житель.
Наразі речові докази вилучено. За даним фактом слідчим відділом Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186(Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x