Астрологічний прогноз на лютий 2019

Астрологічний прогноз на лютий 2019

Овен (20 березня – 19 квітня)
Місяць здивує майже рівномірною кількістю вдалих і проблематичних днів. Доведеться набратися терпіння і сил, щоб багато чого подолати, а також вирішувати нагальні питання. В особистій сфері теж не все однозначно, особливо у Овна, який недавно завів любовний роман. Можливі претензії з боку обранця з приводу вашої зайнятості роботою. Щоб вирішити ситуацію, спробуйте рівномірно розподіляти час і залишати сили й на особисте. Зорі рекомендують вести себе стримано в розмові з начальством.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 4, 9, і 22 лютого. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 1, 16, та 24 лютого.

Телець (20 квітня – 20 травня)
Гороскоп на лютий 2019 року рекомендує Тельцю всерйоз подумати про майбутнє, скласти план дій і покласти в скарбничку пам’яті всі святкові моменти. Зробивши правильний висновок з усього, що сталося, ви отримаєте реальний шанс почати нове життя. Цього місяця Телець отримає масу яскравих вражень і сюрпризів від близьких людей. В професійних питаннях слід бути менш ризикованим і азартним. Не варто повністю довіряти людям, яких ви мало знаєте. Краще віддати перевагу порадам хороших друзів, навіть якщо їхні слова здаються не такими привабливими.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 2, 17 і 25 лютого. Дні, в які Тільцям слід бути обережними: 5, 10 та 23 лютого.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Для Близнюків лютий стане позитивним і радісним місяцем, повним приємних клопотів. Жінки цього знаку будуть зайняті своєю зовнішністю – на це матимуть і час, і фінанси, а самі косметичні процедури будуть необхідністю, адже ваше особисте життя стрімко набирає обертів. Чоловіків також чекає місяць, повний любові й гармонії з другою половинкою. Зайнятість на особистому фронті не залишить сил на роботу, але кар’єра і гроші у вас поки поза зоною ризику. Спокійно займайтеся сім’єю або зміцненням нових взаємин.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 18 і 22 лютого. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 2, 11 і 24 лютого.

Рак (21 червня – 22 липня)
Якщо комусь і пощастить у лютому 2019-го, то це Ракам. Для вас цей час буде надзвичайно сприятливим – чим би ви не займалися і які б плани не будували. На роботі ваші зусилля будуть відзначені як фінансово, так і підвищенням авторитету серед колег і керівництва. Особисте життя буде радувати сюрпризами, які влаштує ваш партнер. Навіть якщо вам на якусь хвилину здаватиметься, що він нічого не робить для цього, не поспішайте з висновками. Проявіть трішки терпіння: можливо, цей сюрприз потребує від його виконавця трішки більше часу і зусиль, ніж планувалося спочатку.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 17 і 25 лютого. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 5, 15 і 19 лютого.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Другий місяць року принесе Левам невеликі фінансові труднощі. З іншого боку, це допоможе визначити, кому з ваших друзів і рідних справді можна довіряти. Натомість зірки обіцяють компенсувати неприємності різким злетом любовних успіхів. Ваша чарівність проявиться повною мірою вже до середини лютого: якщо ви самотні, то неодмінно знайдете прихильність в очах симпатичної вам людини. Якщо ж маєте пару, то зможете зміцнити і розпалити почуття ще більше.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 4, 14 і 27 лютого. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 8, 17 і 21 лютого.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Лютий для вас виявиться періодом контрастів. Низка змін, навіть таких, що на перший погляд здаються не зовсім хорошими, зрештою завершаться щасливо і відкриють цікаву перспективу. Астрологи пророкують різкі зміни в роботі. На вас чекає новий поворот у кар’єрі або навіть поява додаткового заробітку, який згодом приноситиме значний дохід і допоможе реалізувати ще одну частину вашого таланту. Навіть ті Діви, чиє особисте життя влаштоване, можуть змінити обранця – просто тому, що на їхньому шляху виявиться більш прийнятний об’єкт зітхань. І, повірте, це до кращого.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 3, 16 і 20 лютого. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 5, 13 і 22 лютого.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Гороскоп для Терезів вказує, що варто очікувати стабільності, яка особливо сильно позначиться на фінансовому стані. Місяць не принесе ні значних втрат, ні особливих здобутків. Водночас життя набуде гармонії і виваженості. Ви станете тими вагами, які уособлюють ваш знак. Любовні стосунки також будуть гармонійними. У другій половині місяця між вами і коханою людиною можуть виникнути недорозуміння. Вирішити їх можна душевною розмовою, і тоді до кінця лютого все стабілізується.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 10, 19 і 23 лютого. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 1, 12 і 21 лютого.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Представники цього знаку можуть витрачати всі сили на розвиток кар’єри та досягнення економічної злагоди в житті. Вам вдасться досягнути успіху в будь-якій справі, якщо ви проявите ініціативу і візьмете на себе відповідальність за речі, яких раніше намагалися уникати. Вільний час варто присвятити не відпочинку, а саморозвитку, який згодом дасть поштовх новій справі й допоможе здобути необхідний досвід. Розпочате в лютому стовідсотково стане в нагоді вам найближчим часом. У міжособистісних відносинах ніяких серйозних змін не відбудеться.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 6, 17 і 25 лютого. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 4, 14 і 23 лютого.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Цей знак у лютому зможе отримати неабиякий грошовий прибуток, якщо постарається. Кошти надійдуть із основного місця роботи, але з таких джерел, від яких ви нічого не очікували отримати. Зорі радять не витрачати кошти на розваги чи покращення побуту, а вкласти їх у свою справу, яка принесе прибуток у майбутньому. Зверніть увагу на особисті стосунки. Може виникнути ситуація, в якій вам доведеться проявити терплячість і делікатність. Зробіть це і згодом матимете гідну винагороду.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 5, 10 і 22 лютого. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 3, 12 і 17 лютого.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вас чекає переломний період. Хоча зараз вам здається, що ваше життя погіршується і вам не щастить, після низки лютневих подій ваше життя набуде позитивного забарвлення. Є шанс, що вам надійдуть пропозиції, які обіцяють налагодити ту чи іншу сферу, – погоджуйтеся. Це може бути вакансія на бажану вам посаду або можливість отримати неочікуваний прибуток. Людина, яка вам давно подобалася, може нарешті помітити ваш інтерес і проявити власну ініціативу для зближення. Не проґавте свій шанс.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 1, 12 і 25 лютого. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 4, 14 і 27 лютого.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Лютий 2019-го для Водоліїв може стати одночасно і кінцем, і початком якихось великих періодів у житті. Багато представників знаку опиняться на порозі нового життя. Позаду залишаться і старі відносини, і звичне місце роботи. У решти Водоліїв зміни будуть не такі глобальні, але все ж. Нове житло, нові предмети побуту, нове кохання або просто новий друг – у будь-якому випадку зміни неминучі. Зорі радять не очікувати цих змін, а вирушати їм назустріч. Наприклад, відправитись у подорож.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 5, 10 і 23 лютого. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 3, 12 та 21 лютого.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Зорі рекомендують зануритися у клопіт і турботи, пов’язані з сімейним життям і домашнім побутом. Ремонт, придбання житла, весілля – якщо щось з цього було давно заплановано, бажано здійснити його не пізніше кінця лютого. Якщо таких планів немає, просто приділіть увагу рідним, чоловікові або дружині, коханому, відсунувши кар’єрне зростання і заробляння грошей на другий план. При цьому, щоб не зазнати втрат на роботі, подумайте про відпустку або домовтеся про те, щоб працювати дистанційно.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 2, 11 і 20 лютого. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 4, 9 і 18 лютого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x