По соціальну допомогу звернулося 40 кам’янчан

По соціальну допомогу звернулося 40 кам’янчан

З метою оперативного вирішення питань щодо надання всіх видів соціальних допомог 4 лютого 2019 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Богдана Солошенка відбулось чергове засідання комісії, в якому взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники управління праці та інші.

– На розгляд комісії надійшло 40 справ від жителів м. Кам’янка та сіл району. Вивчені обставини, в яких перебуває кожна конкретна сім’я, – зазначила головний соціальний інспектор управління соціального захисту райдержадміністрації Лєна Захарова.

При розгляді кожної заяви члени комісії висловили свої думки.

З метою підтримки заявників та з огляду на їхні інтереси, комісія ухвалила відповідні рішення.

Засідання комісії відбувається щомісяця та має на меті посилення соціального захисту сімей із низькими доходами, поліпшення обслуговування населення по наданню всіх видів допомог, субсидій на житлово-комунальні послуги та тверде паливо та інше.

Комісія з надання усіх видів допомог жителям Кам’янського району коштом районного бюджету Кам’янської райдержадміністрації є органом, створеним з метою розгляду звернень громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x