У Черкаському лісоуправлінні відбулася виробнича нарада

У Черкаському лісоуправлінні відбулася виробнича нарада

Днями в обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася нарада головних інженерів держлісгоспів. Засідання проводив заступник начальника обласного управління Микола Рижков. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Учасники наради обговорили питання проведення аукціону з продажу необробленої деревини заготівлі лютого 2019 року, а також провели аналіз формування стартових цін у всіх лісогосподарських підприємствах області.

Заступник начальника управління Микола Рижков зупинився на питанні про нові європейські стандарти класифікації та вимірювання лісопродукції. Головні інженери проаналізували проблемні моменти, з якими зіткнулися, працюючи в нових умовах: особливості ціноутворення, технічні регламенти, вимоги щодо класифікації лісопродукції та інші.

Також на захід запросили виконавців робіт, які надають послуги із заготівлі деревини, та інших видів лісогосподарських робіт лісгоспам Черкащини. З ними обговорили умови виконання договору співпраці між сторонами та внесено ряд поправок до нього.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x