Тріо «Аріана»

Тріо «Аріана»

Тріо «Аріана»
Шановні, Україна дійсно має таланти!

І ви зможете в цьому ще раз пересвідчитись, відвідавши концерт тріо «Аріана» та гостей програми – обдарованих музикантів гурту «Шпилясті кобзарі» – півфіналістів талант-шоу «Україна має талант» та учасників телешоу «Голос країни». Їх з’єднала музика!

Наймолодший колектив Черкаської обласної філармонії святкує річницю із дня заснування. За такий короткий термін тріо «Аріана» у складі Інги Михаль, Аліни Вікарчук та Вероніки Косенко вже стало лауреатом першої премії Міжнародного фестивалю-конкурсу «Талановита молодь України» у номінації «Професіонали. Академічний вокал».

Тож, молоді виконавці підготували для глядачів творчий проект під назвою «Від класики до сучасності», яка говорить сама за себе. Цікаво, що будуть виконані твори у супроводі бандур, фортепіано, A CAPPELLA, caver-версії улюблених пісень і не тільки.

Гості святкового концерту «Шпилясті кобзарі» під керуванням Ярослава Джуся вже досить відомі не тільки в Україні – живі струни їхніх бандур прорвалися через кордони, продемонструвавши світові велич нашого національного мистецтва.

Музика молодих сердець не залишить Вас байдужими. Очікуйте і на музичні сюрпризи від артистів…

Тож насолоджуймося разом атмосферою вечора та чудовою музикою молодих виконавців.

Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01.

А також в касі «Бюро Добрих послуг», в Будинку торгівлі, 1 поверх, тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Організатор: Обласна філармонія
Дата: 18 лютого 2019, 18:00
Де: вул. Хрещатик, 196

Деталі за посиланням
Ціна – від 40 до 80 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x