Чорнобаївець вкрав телефон свого друга

Чорнобаївець вкрав телефон свого друга

В одному із сіл Чорнобаївського району під час застілля чоловік викрав у свого товариша мобільний телефон. Зловмисника встановлено та затримано працівниками міліції. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує позбавлення волі до п’яти років. Інформують в Черкаській міліції.

До Чорнобаївського райвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся 27-річний чоловік. Потерпілий розповів, що перебуваючи у гостях виявив відсутність свого мобільного телефону. Коли саме зник мобільний чоловік сказати не міг. Під час проведення оперативно-розшукових заходів до працівників міліції надійшла інформація, що нещодавно 27-річний чоловік продав односельчанину мобільний телефон, який за описом схожий на телефон потерпілого.
Отримавши опис підозрюваного та встановивши його місце перебування, правоохоронці направились до нього додому. Побачивши на своєму порозі працівників міліції, чоловік зрозумів, що його викрито та зізнався у вчиненому. Розповів, що під час застілля зі своїми друзями побачив мобільний телефон, який стояв на заряді. Дочекавшись моменту, коли всі полягали відпочивати, забрав телефон та поклав собі до кишені. На наступний день, продав мобільний своєму сусіду.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років. Викрадений зловмисником телефон вилучено та повернуто власнику. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x