Смілянські правоохоронці організували тенісний турнір для «важкої» молоді

Смілянські правоохоронці організували тенісний турнір для «важкої» молоді

6 травня 2014 року співробітники Смілянського міськрайонного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції спільно зі спеціалістами Смілянського міського та районного підрозділів центру у справах сім’ї, дітей та молоді організували турнір з настільного тенісу для молоді, що перебуває на обліку в підрозділі. Про це «Нова Доба» дізналася в управління державної пенітенціарної служби в Черкаській області.

У змаганнях взяли участь п’ятеро юнаків, які з азартом виборювали звання кращого. Трійка переможців були нагороджені грамотами, цінними подарунками та солодощами.

– Виховуючи молодь, найголовніше, що ми можемо зробити, це допомогти сформувати правильну систему загальнолюдських цінностей, – розповів заступник начальника управління ДПтС України в Черкаській області Андрій Стрижов. – Проте, сьогодні метою Смілянського підрозділу інспекції було ще й навчити молодь правильно відпочивати. Ми намагаємось пояснити, що вільний час можна провести цікаво, а головне – з користю для здоров’я. Дуже хотілося б, щоб більше молоді цікавилось спортом. Впевнений, що в такому разі значно зменшиться рівень підліткової та молодіжної злочинності.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x