Черкащанка стала чемпіонкою України з боксу

Черкащанка стала чемпіонкою України з боксу

У Харкові фінішував чемпіонат країни з боксу серед жінок, юніорок та дівчат, на якому черкащанки вибороли 13 нагород, серед яких 3 медалі серед жінок-еліта/ Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

Найціннішу перемогу у складі збірної команди Черкаської області здобула Марина Мальована, яка перемогла серед жінок-еліта у ваговій категорії 60 кг.
Ось що пише про цю перемогу на своїй сторінці у Facebook президент Федерації боксу Черкащини Сергій Тищенко: «7 лютого у Харкові наша Марина Мальована стала чемпіонкою України у ваговій категорії 60 кг. Віра в себе, відчайдушна боротьба за Олімпіаду. Три поєдинки на турнірі із температурою 37,7. П’ять років вона йшла до того, щоб знову вийти на вершину, при цьому були серйозні травми. Це показник того як людина вірить в себе, кожного дня працює над результатом. Попри всі складнощі і негаразди. Після цієї перемоги Марина Мальована №1 у збірній України у ваговій категорії 60 кг. І тепер сама черкаська спортсменка буде боротися за ліцензію на поїздку на Олімпіаду 2020 року».

У змаганнях серед жінок-еліта у фіналі вагової категорії 75 кг змагалася й Анастасія Шпанюк, але не змогла здобути перемогу і була нагороджена срібною нагородою. Ще одна медаль – бронзова серед жінок-еліта у ваговій категорії 57 кг в активі Анастасії Ковальчук, яка на змаганнях представляла Умань.
Загалом наші дівчата у різних вікових категоріях на чемпіонаті України вибороли 13 медалей, серед яких два перші місця.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x