«Черкаські Мавпи» поступились «Київ-Баскету»

«Черкаські Мавпи» поступились «Київ-Баскету»

«Черкаські Мавпи» приймали на домашньому майданчику «Київ-Баскет» у рамках домашнього матчу регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські Мавпи».

Першу половину матчу команди присвятили атаці, трохи забувши про захист. Вже до великої перерви суперники на двох набрали 97 очок, але краще першу половину провели гості, у складі яких вже за дві чверті до активу 16 очок записав Крутоус. Також кияни доволі активно завантажували фарбу, де черкасці дозволяли їм почуватися доволі вільно.

Гарний відсоток реалізації дальніх (6/12) та результативна гра в трисекундній дозволила команді Євгена Мурзіна набрати за першу половину 55 очок та виграти половину на 13 очок. Мавпам, щоб повернутися у гру, треба було вирішувати проблеми в захисті.

Але замість камбеку від «Мавп» уболівальники побачили черговий ривок «Київ-Баскета», який повністю контролював хід гри після великої перерви. Господарі не могли влучити, почали припускатись більшої кількості втрат і перед заключною чвертю мали вже 20 очок дефіциту.

Четверту чверть господарі розпочали з ривка 7:0, який підсумував емоційний данк Ткаченка, після чого Євген Мурзін змушений був взяти тайм-аут. Після хвилини гостям вдалося зупинити останню в цьому матчі спробу черкасців на камбек завдяки вдалій грі у нападі від Кріка та Латковича. Янг самотужки тягнув господарів, але навіть дуже ефективна гра американця у нападі не дозволила Мавпам повернути інтригу.

«Київ-Баскет» контролював хід гри протягом 40 хвилин матчу і здобув закономірну перемогу – 96:87, вигравши сезонну серію у чемпіонів України (3:1).
У гостей найкращими стали Морріс Крік, в активі якого 22 очка, 5 передач, 4 перехоплення та 4 підбирання (РЕ +27) та Мілош Латкович, який до 14 очок додав 9 передач, 6 перехоплень та 5 підбирань (РЕ +24). У «Мавп» відзначимо результативну гру Брендона Янга, який набрав 35 очок, реалізувавши 15 з 18 кидків з гри.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x