Футболісти «УТК» беруть участь у турнірі в Білій Церкві

Футболісти «УТК» беруть участь у турнірі в Білій Церкві

Уманська команда провела вже два матчі, які завершилися внічию. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

У турнірі беруть участь 8 команд, які на першому етапі розбиті на два квартети і проводять поєдинки на місцевому стадіоні зі штучним покриттям.
Перший матч тепличники провели 2 лютого проти донецького «Олімпіка» (U-21). Зустріч завершилася внічию. В середині другого тайму Михайло Павленко відкрив рахунок. Але наприкінці матчу «Олімпік» відновив рівновагу.

В інтерв’ю клубному сайту Олександр Казанюк сказав: «Перший тайм був напевне рівним. А ось у другому, мабуть, ми все ж мали перевагу. Могли і виграти. А загалом я цілком задоволений проведеним спарингом. Варто врахувати, що у нашого суперника вже незабаром, наприкінці лютого, вже стартуватиме офіційним сезон (відповідна першість УПЛ серед молодіжних складів). А в нас лише по суті початок активної підготовки. Але з усіх боків корисний матч і турнір взагалі».

Склад «УТК»: Щербина, Дудник, Подколзін (Трегубов у 2 таймі), Трегубов (Притула у 2 таймі), Лут (Рябченко, 80), Степанюк (Любченко у 2 таймі), Коломієць (65, Король), Новіков, Потапов, Рудь, Павленко (60, Боднюк). Олександр Казанюк в другому таймі активно задіював молодих гравців, які зокрема торік грали в «УТК-2».

У середу, 6 лютого, «УТК» зіграв з «Оболонь-Бровар» (U-19). І знову матч закінчився з рахунком 1:1. Правда, тепер тепличники відігравалися. Та й забиті м’ячі були тепер не в ендшпілі матчу, а на самому його початку. В «УТК» відзначився Новіков. Стартовий склад був без змін в порівнянні з першим матчем: Щербина, Дудник (Рябченко, 75), Подколзін (Притула, 80), Трегубов, Лут, Степанюк (Любченко у 2 таймі), Коломієць (Король, 46), Новіков, Потапов, Рудь (85, Вовоктруб), Павленко.

Уже цієї суботи «УТК» і третій матч проведе в Білій Церкві.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x