Рибному господарству завдали збитків на майже 38 тисяч гривень

Рибному господарству завдали збитків на майже 38 тисяч гривень

Державні інспектори Управління Державного агентства рибного господарства у Черкаській області під час проведення рибоохоронної рейду на Кременчуцькому водосховищі в урочищі «Чорна яма» поблизу станції «Панське» Золотоніського району о 12 год. 00 хв. 7 лютого 2019 року виявили рибу судак в кількості 42 штуки, приблизною вагою 13 кг. Риба була виловлена в Липівському орнітологічному заказнику п’ятьма забороненими знаряддями лову «телевізорами», які знаходились поруч з рибою. Про це «Нова Доба» дізаналася у Черкаському рибоохоронному патрулі.

Розрахунок збитків за незаконне добування водних біоресурсів здійснювався відповідно по Постанови КМУ від 24.07.2013 р. № 541 «Про затвердження такс для обчислення розміру шкоди, заподіяної порушенням законодавства про природно – заповідний фонд». В результаті чого було встановлено, що збитки, нанесені рибному господарству України, складають 37 926 грн.

На місце скоєння правопорушення викликали працівників слідчо–оперативної групи Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області для фіксування факту правопорушення. Вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x