У черкаської лікарки конфіскують майно

У черкаської лікарки конфіскують майно

У Черкаській області під час отримання неправомірної вигоди за прийняття пологів та безперешкодне отримання виписки про народження дитини затримано лікаря одного із медичних закладів Черкас. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Особу затримали відповідно до ст. 208 КПК України «на гарячому» – саме під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 5 тисяч гривень, які вилучили в ході огляду місця події.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Наразі у кримінальному провадженні проводять необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин кримінального правопорушення, вирішують питання про повідомлення затриманій особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x