Черкаські аудитори за січень відшкодували втрат на суму 10 млн грн

Черкаські аудитори за січень відшкодували втрат на суму 10 млн грн

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області протягом січня 2019 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму 10 млн грн. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаської ОДА із посиланням на Державну аудиторську службу України.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій прийняли 4 управлінські рішення.

Матеріали однієї ревізії передано правоохоронним органам для відповідного реагування та в одному випадку до установ та організацій, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано зупинення операцій із бюджетними коштами.

За допущені порушення на 5 осіб складено протоколи про адміністративну відповідальність, 5 осіб притягнуто до дисциплінарної та матеріальної відповідальності, три посадові особи звільнено із посад.

За результатами завершених 67 моніторингів закупівель попереджено порушень законодавства у сфері закупівель на загальну суму 275,8 млн грн, зокрема і шляхом відміни торгів на 269,7 млн грн та розірвання договорів на 6,1 млн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x