На Золотоніщині чоловік жорстоко вбив бабусю

На Золотоніщині чоловік жорстоко вбив бабусю

Слідчий відділ Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершив досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення суспільно-небезпечного діяння, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, а саме умисне вбивство, а саме умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Про це «Нова Доба» дізналася із Золотоніської місцевої прокуратури.

Під час досудового розслідування встановили, що чоловік у листопаді 2018 року, перебуваючи за місцем свого проживання, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, наніс своїй бабусі, з якою проживав в одному будинку, удар сокирою в голову, внаслідок чого остання впала на підлогу, після чого, наніс ще близько 2 ударів вищевказаною сокирою в голову, внаслідок чого потерпіла померла на місці.

Крім того, встановили, що чоловік під час вчинення злочину у зв’язку із розладами психіки не усвідомлював свої дії та не міг керувати ними та потребує застосування примусових заходів медичного характеру у виді поміщення до психіатричного закладу з суворим типом нагляду.
Наразі досудове розслідування завершили. Клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру направили до Золотоніського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x