На Кам’янщині затвердили індивідуальні плани на дітей-сиріт

На Кам’янщині затвердили індивідуальні плани на дітей-сиріт

На черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини, яке відбулося 13 лютого 2019 року під керівництвом голови Кам’янської райдержадміністрації Богдана Солошенка, розглянули питання про затвердження індивідуальних планів на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою/піклуванням, та дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах на території Кам’янського району, про необхідність порушення питання про позбавлення батьківських прав, про визначення місця проживання малолітньої дочки, про надання дозволу на проведення реєстрації місця проживання її новонародженої дочки, про доцільність позбавлення батьківських прав та інші.

У роботі комісії взяли участь представники структурних підрозділів райдержадміністрації, Кам’янського відділення поліції Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області та інші.

– У вирішенні будь-яких проблем діти в жодному разі не повинні ставати заручниками ситуації, тим більше не допустимо, щоб діти були об’єктом спекуляції під час з’ясування стосунків між батьками. Завжди є компромісні шляхи вирішення проблем, що склалися, однак інтереси та права дітей мають стояти на першому місці за будь – яких обставин. Сьогодні держава докладає максимум зусиль задля дотримання прав і свобод дітей, належного рівня їхнього духовного і фізичного розвитку, фінансового забезпечення дітей відповідних категорій, – зазначив Богдан Миколайович.

Присутні слухали соціальних працівників, які надали інформацію про обставини кожної справи, умови утримання дітей, представили усі необхідні документи.

Всі питання порядку денного були, попередньо, ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей. Під час засідання заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь в обговоренні та прийнято відповідні рішення з метою захисту прав та інтересів дітей.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x