У черкаському парку «Перемога» понівечили дерева на Алеї миру

У черкаському парку «Перемога» понівечили дерева на Алеї миру

7 травня у парку «Перемога» виявили понівечені молоді дерева. Вандали зламали 9 рослин. Усі вони майже місяць тому стали окрасою Алеї миру, яку висадила громада міста. Нагадаємо, тоді парк поповнили 90 саджанців, горобини, дубу та берези. Про це «Нова Доба» дізналася в КП «Дирекція парків».

– Зараз на алеї працюють наші ландшафтники, ми сподіваємося, що деякі деревця вдасться врятувати, – говорить директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький. – Звертаюся до жителів із проханням повідомляти про такі випадки «Дирекції парків» за телефоном 63-25-34, якщо будете їхніми свідками, затримувати їх самостійно, якщо буде можливість або ж викликати міліцію.

Відповідно до статті 153 КУпАП «Знищення або пошкодження зелених насаджень або інших об’єктів та озеленення населених пунктів» передбачений штраф за знищення або пошкодження насаджень, окремих дерев, чагарників, газонів, квітників та інших об’єктів озеленення в населених пунктах, невжиття заходів для їх охорони, а також самовільне перенесення в інші місця під час забудови окремих ділянок, зайнятих об’єктами озеленення. З громадян – від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів, з посадових або фізичних осіб – від тридцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x