Затримали шполянина, який убив продавчиню

Затримали шполянина, який убив продавчиню

До чергової частини Шполянського відділення поліції від жителів одного із сіл району надійшло повідомлення про те, що в місцевому магазині виявлено тіло жінки, продавця магазину. На місце події негайно направили слідчо-оперативну групу. Під час огляду тіла померлої виявили ознаки насильницької смерті. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

Поки на місці працювали слідчі та експерти, оперативники вже почали відпрацьовувати можливі версії вбивства жінки та шукали осіб, які могли бути причетні до вчинення кримінального правопорушення. Провівши оперативно-розшукові заходи, протягом доби правоохоронці встановили особу, причетну до вчинення криміналу. Це раніше судимий місцевий житель. Чоловіка правоохоронці розшукали в Черкасах, де він працював на одному із підприємств.

Зловмисник зізнався у вчиненому. Розповів, що прийшов у магазин, щоб узяти харчі і гроші. Вдарив потерпілу сокирою по голові. Від отриманої травми жінка померла. Зловмисник зібрав продукти харчування та гроші і зник з місця події.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу Санкція даної статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічним позбавленням волі. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x