18-річна черкащанка збувала амфетамін

18-річна черкащанка збувала амфетамін

До поліцейських УКР ГУНП в Черкаській області надійшла інформація про те, що в одному із районів міста збувають наркотичну речовину – амфетамін. Перевірка встановила, що до кримінального правопорушення причетна 18-річна жителька Черкас. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

Її затримали на вулиці, неподалік місця проживання. У дівчини оперативники виявили поліетиленовий пакет вагою 1 грам з амфетаміном. В ході невідкладного обшуку її найманої квартири поліцейські вилучили 114 поліетиленових пакетиків, в яких було розфасовано амфетамін та незареєстровану зброю, перероблену у вогнепальну бойову. Дівчина від будь-яких пояснень відмовилась.

За фактом Черкаський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x