У Драбові нагородили переможця літературного конкурсу імені Михайла Масла

У Драбові нагородили переможця літературного конкурсу імені Михайла Масла

Вже традиційно у середині лютого Ковалівка вітає бажаних гостей. От і цього річ, 12 лютого, у Ковалівському НВК «загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» вп\’яте відбулось урочисте вручення літературної премії імені Михайла Масла. Про це повідомляє Драбівська міська рада.

Дана премія заснована з ініціативи Драбівської районної ради, Драбівської районної державної адміністрації, Ковалівської сільської ради за підтримки Черкаської обласної організації Національної спілки письменників України з метою вшанування пам’яті талановитого поета Драбівщини, члена Національної спілки письменників України Михайла Кириловича Масла та задля підтримки діяльності професійних і непрофесійних літераторів до творчих пошуків у галузі літератури, створення високохудожніх поетичних і прозових творів про українське село, красу рідної природи.

На захід прибули доктор філологічних наук, відомий літературознавець Володимир Поліщук; члени конкурсної комісії на чолі з головою комісії, головою районної ради Володимиром Дзегою; голова райдержадміністрації Іван Гайдай; володарі премії імені М. Масла попередніх років, освітяни Драбівщини, учні, батьки, представники громадськості району та засобів масової інформації.

Цього року за рішенням конкурсної комісії премію імені Михайла Масла отримав поет із Маньківського району Юрій Макаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x