Як зміцнити та подовжити вії?

Як зміцнити та подовжити вії?

Яка ж жінка не мріє про об’ємні і довгі вії? «Нова Доба» неодноразово розповідала, як доглядати за нігтями, волоссям і шкірою. Але що робити, щоб і вії були «на висоті»? Насправді зробити можна багато чого. Пропонуємо найефективніші поради з догляду за віями.

Використовуйте зміцнювальні засоби. Їх можна використовувати під туш, поверх або замість неї. Більшість цих засобів використовують як основу уздовж лінії вій верхньої повіки.

Користуйтеся «ніжними» засобами для зняття макіяжу. Не застосовуйте мило й воду, щоб змити денний макіяж, адже це шкодить віям. Якщо маєте чутливу шкіру, користуйтеся міцелярною водою саме для вашого типу шкіри або молочком.

Не тріть часто очі – це дуже псує вії. Якщо ви користуєтеся спеціальним засобом для зняття макіяжу, вам не потрібно докладати зусиль. Просто зітріть макіяж, а потім злегка сполосніть водою.

Позбувайтеся від усіх хвороб очей без зволікання. Якщо у вас роздратування очей або інша інфекція, не відкладайте лікування! Якщо «запустите» болячки, це може призвести до випадіння всіх вій, а то і втрати зору.

Періодично оновлюйте макіяж на очах. Чим довше макіяж на шкірі, тим більше він підсихає й подекуди відшаровується. При цьому сохнуть і вії, а від того стають більш ламкими. Крихкість же призводить до випадіння.

Давайте відпочинок віям. Якщо туш містить усілякі додаткові властивості, при щоденному використанні вії від неї можуть втомлюватися. Хоча б раз на 2 дні давайте їм відпочити – вони вам будуть вдячні.

Забудьте про накладні вії. Накладні вії прикріплюються до натуральних клеєм, тому не дивуйтеся, коли разом зі штучними знімете й частину своїх. Уникайте цієї послуги й нарощуйте вії лише в особливих випадках.

Користуйтеся олійками. Рицинова, реп’яхова та мигдальна олії добре стимулюють ріст вій. Тому щодня перед сном рекомендують змащувати вії: вистачить однієї краплі, щоб розподілити олію по волосинках за допомогою щіточки для вій.

Розслаблювальні компреси. Схильність до стресів властива не тільки очам, а й віям. Найпростіше, що ви можете зробити – заварити зелений чай, змочити ним тампон і покласти на повіку. Можна також заварювати волошки й ромашку.

Маски для вій. Змішайте олію какао (25 мл) і 1 ст. л. рому. Потім акуратно розподіліть їх щіточкою по всій довжині вій і через 15 хвилин змийте теплою водою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x