Сім\’я з Черкащини просить допомогти вилікувати 11-річну дочку

Сім\’я з Черкащини просить допомогти вилікувати 11-річну дочку

Настя Олійник із Черкащини має вроджену ваду – екстрофію сечового міхура, простими словами – це сечовий міхур «ззовні», тобто відсутність «низу живота», а саме його передньої стінки і відповідно передньої черевної стінки. Операцію з порятунку дівчинки можуть провести в Туреччині, та коштує уретропластика 11 700 доларів США.

Донечка – бажана дитина, і про її вроджену ваду батьки дізналися, коли вона з\’явилася на світ. Лікарі «Охматдиту» намагались виправити ваду декількома операціями та довгим роками лікуванням.
«Ситуація покращилась, хоча нам взагалі не давали шансів, що операції будуть успішними, – розповідає мама Насті. – Але більше в нашій країні вже не зможуть допомогти. На вигляд одразу не скажеш, що у Насті є якісь вади».

Дівчинка зараз навчається у 5 класі. Але її таз та сечовий міхур слабкі. Їй заборонене фізичне навантаження, і дитина потребує операції, аби жити повноцінним життям, аби органи стали на місце і органи малого тазу не були такими слабкими та трималися.

Потрібне повне обстеження у турецькому Medical Park, а потім – операція. 11 700 доларів США – сума за діагностику та операцію. Такі гроші важко зібрати звичайній родині, коли тато працює шліфувальником на заводі, а мама у відпустці по догляду за дитиною – у Насті є ще молодша сестра-інвалід з дитинства.

Батьки просять допомоги зібрати кошти дитині на обстеження та операцію, щоб вона була здоровою, як її однолітки та у майбутньому могла стати мамою!

Картка ПриватБанку мами: 5168 7573 8954 6518 Коломієць Ю. П.

(096) 9309092 (телефон мами)

Сім'я з Черкащини просить допомогти вилікувати 11-річну дочкуСім'я з Черкащини просить допомогти вилікувати 11-річну дочку

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x