Уманські учні вчилися захисту Вітчизни

Уманські учні вчилися захисту Вітчизни

Упродовж 28-30 квітня в загальноосвітніх навчальних закладах Уманського району проходили трьохденнi навчально-польовi збори учнів випускних класів як завершальний етап вивчення предмету «Захист Вітчизни». Повідомляють в ОДА.

У ході зборів юнаки продемонстрували рівень фізичної, стройової та загальновійськової підготовки, стрільби, закріпили знання з військової топографії та тактики ведення бою.

Спільно з військкоматом організовано екскурсію у військову частину радіотехнічного батальйону м. Умань. Учні мали змогу на власні очі побачити умови, в яких проживають солдати, зокрема, казарму та її приміщення. З великою цікавістю слухали хлопці розповіді військовослужбовців про специфіку службово-бойової діяльності батальйону. Безумовно, найбільше чекали юнаки демонстрацію озброєння. Прослухавши детальну розповідь про тактико-технічні характеристики зброї, учні самостійно попрактикувались у розбиранні та складанні автомату. У той же час на базі ФАПів дівчата випускних класів закріпили знання з основ медичних знань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x