Незаконно вирубали дерев на мільйон гривень

Незаконно вирубали дерев на мільйон гривень

Екологи провели розрахунок шкоди на суму більше 1 млн грн. завданої «чорними лісорубами» на території Христинівського району. Як повідомлялось раніше до Христинівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в лісосмузі, яка розташована в межах Пеніжківської сільської ради Христинівського району, здійснюється незаконна порубка дерев. Про це інформує Державна екологічна інспекція Центрального округу.

17 лютого інспекторами Державної екологічної інспекції Центрального округу спільно з поліцейськими та лісовою охороною обстежено місце самовільної вирубку полезахисної лісосмуги площею до 0,6 га та встановлено незаконне знесення 151 дерева породи ясен, лен, дуб діаметром від 12 до 72 см. Вантажний автомобіль з причепом, на який було завантажено зрізані дерева та знаряддя вчинення правопорушення затримані працівниками поліції. На місці події знаходилося двоє чоловіків, які також затримані до встановлення обставин працівниками поліції. Внаслідок незаконної вирубки дерев державі розраховано шкоду, яка склала 1014,821 тис. грн.

19 лютого о 15.00 годині Христинівський районний суд обирав міру запобіжного заходу для правопорушників. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x