Юних черкащанок відзначили на Всеукраїнському конкурсі з енергозбереження

Юних черкащанок відзначили на Всеукраїнському конкурсі з енергозбереження

Днями у Києві відбувся Всеукраїнський конкурс молодіжних проектів з енергозбереження «Енергія і середовище». Всеукраїнський захід проводився за ініціативи Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді спільно з громадською організацією «Екологічний клуб «Еремурус». Його метою є пошук і підтримка обдарованої учнівської молоді, залучення її до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання енергоресурсів. За результатами заочного відбіркового етапу для участі в очному етапі було відібрано 69 проектів. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаської ОДА.

Черкащину представили переможниці відбіркового туру конкурсу:

Юних черкащанок відзначили на Всеукраїнському конкурсі з енергозбереження

Дарина Глухенко, учениця 10 класу Смілянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I ступеня – гімназія ім. В.Т.Сенатора» Смілянської міської ради, яка виступила з роботою «Календар корисних справ «Екологічний зодіак» (керівник Волошина Марія Сергіївна, вчитель фізики Смілянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I ступеня – гімназія ім. В.Т.Сенатора» Смілянської міської ради). За результатами Дарина нагороджена грамотою за III місце у фіналі Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище – 2019» Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Юних черкащанок відзначили на Всеукраїнському конкурсі з енергозбереження

Інна Криворучко, учениця 6 класу Тубільцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради з роботою «Використання біоенергії для місцевих потреб» (керівник Михайленко Ліна Петрівна, керівник біологічного гуртка, вчитель біології Тубільцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради). Інна також нагороджена грамотою за III місце у фіналі Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище – 2019» Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Юних черкащанок відзначили на Всеукраїнському конкурсі з енергозбереження

Наталія Тіхова, учениця 7 класу Тубільцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради, вихованка Черкаського районного будинку дитячої та юнацької творчості Черкаської районної ради з роботою «Використання сонячної енергії для місцевих потреб» (керівник Гаврилюк Ганна Дмитрівна, керівник творчого об’єднання «Друзі природи» Черкаського районного будинку дитячої та юнацької творчості Черкаської районної ради при Тубільцівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенівЧеркаської районної ради). Учениця нагороджена грамотою за участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище – 2019» Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x