«Черкаські Мавпи-05» здобули три важливі перемоги вдома

«Черкаські Мавпи-05» здобули три важливі перемоги вдома

Підопічні Василя Івлєва гарантували собі вихід до фінального етапу чемпіонату України. Протягом кількох днів «Черкаські Мавпи-05» відіграли чотири матчі з командами Ужгорода, Києва і Харкова. П’ятий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України мав важливе значення у турнірній площині, адже за вихід до фінальної 8-ки сперечається ціла низка команд. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські Мавпи».

«Мавпи» грали зі своїми прямими конкурентами і зуміли здобути три перемоги в чотирьох матчах. В одній грі черкасці поступилися лідеру чемпіонату харківській МК-ДЮСШ-7.

Вдала гра і позитивний результат дозволив «Мавпам-05» достроково вийти до фінальної 8-ки чемпіонату.

Василь Івлєв, головний тренер «Черкаських Мавп-05»:
– Це був хороший і важливий тур для нас. Виграли важливі матчі і поступилися лідеру. В тому матчі я дав пограти нашим резервістам, щоб вони відчули змагальний ритм у таких протистояннях. Цей тур продемонстрував, що ми виходимо на інший рівень атаки, значно краще вже відпрацьовуємо і в захисті. Також в кожній грі ми забиваємо по 7-8 триочкових – причому на тренуваннях ми їх не відпрацьовуємо. Хлопці кидають із тієї відстані, звідки вони можуть технічно правильно виконати кидок. У грі часто кидають, коли опиняються відкритими, тоді вони зобов’язані кидати. В одному з матчів Ігор Мацібора поцілив 7 триочкових за матч. Добре забиваємо середні кидки, поступово відстань збільшуємо. Хлопцям залишилося вирости, зміцніти і тоді все буде добре.
Далі у нас шостий тур в Ужгороді, де граємо з командами ОБШ, СДЮШОР ім. Літвака та Хіміком. Кілька турів тому ми всім цим командам поступилися, але мали шанси перемогти, однак в силу певних обставин цього не вдалося зробити. Працюємо і готуємося, впевнений, що ми можемо дати всім бій. А в фінальному турі продемонструвати, що ми не дарма туди потрапили.

«Черкаські Мавпи-05» – ЗОДЮСШ (Ужгород) – 57:54
«Черкаські Мавпи-05» – КДЮСШ-2 (Харків) – 70:69
«Черкаські Мавпи-05» – «Тейваз» (Київ) – 80:61
«Черкаські Мавпи-05» – МК-ДЮСШ-7 (Харків) – 53:106

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x