Підставка для торта: майстер-клас від «Нової Доби» (ВІДЕО)

Підставка для торта: майстер-клас від «Нової Доби» (ВІДЕО)

Продовження нашого відеопроекту, завдяки якому ви матимете змогу навчитися виготовляти корисні й незвичайні речі з матеріалів, що є напохваті у кожної господині.

Сьогодні пропонуємо спробувати разом із майстринею Сніжаною Калюжною створити красиву й оригінальну підставку для торта, яка знадобиться в кожному домі і зможе стати справжньою окрасою святкового столу.

Вам знадобиться: гіпс або цемент, келих на високій ніжці, дрібнозернистий наждачний папір, форма (можна пластикову упаковку від торта).

Виконання: Розмішайте гіпс (чи цемент) із водою так, щоб був трішки густіший за сметану. Залийте у форму, злегка струсіть, щоб позбутися повітря. Занурте келих по центру у гіпсовий розчин. Залиште, щоб висохло. Коли гіпс повністю затвердіє, обережно вийміть із форми, краї відшліфуйте наждачним папером. За бажання можна пофарбувати всю підставку або лише гіпсову її частину. Ідея: перед тим, як занурити келих, можете заповнити його декором: новорічними кульками, шишками, горішками – так, як підкаже вам фантазія!

Гарного настрою, нехай усе вдається!

Ідейний натхненник проекту: головний редактор «Нової Доби» Тетяна Очеретяна.
Знімання і монтаж: Дар’я Роженкова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x