На Дніпрі з-під криги врятували песика (ВІДЕО)

На Дніпрі з-під криги врятували песика (ВІДЕО)

20 лютого, о 12:40, на пункт зв`язку канівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про собаку, який провалився під лід на річці, повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Зі слів місцевих жителів, пес біг через річку, коли під ним тріснула крига і собака опинився у воді. Обламавши у намаганні вибратися із пастки краї криги, знесилений собака з останніх сил лише тримався на воді та час від часу жалібно скавчав.

На собачий галас до Дніпра прибігли люди, але через тонку кригу, навіть поповзом дістатися до полинні, в якій ледь тримався пес, людям було складно.

На звернення людей до місця події прибув черговий караул канівської пожежно-рятувальної частини.

Спустивши гумового човна і прорубуючи перед собою сокирами кригу, рятувальники пробилися до наляканого пса. Діставши чотирилапого із крижаної води, бійці ДСНС доставили його до берега. Через сильне переохолодження собака ледве рухався і не міг навіть стати на порізані об кригу лапи. Проте й на березі собака не залишився без допомоги. Налякану та знесилену тварину забрали до себе люди, що мешкають неподалік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x