Затримали водія, який незаконно віз понад 500 літрів спиртової суміші

Затримали водія, який незаконно віз понад 500 літрів спиртової суміші

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Смілянського відділу поліції зупинили мікроавтобус, водій якого порушив правила дорожнього руху. Водієм виявися житель Черкас. Під час огляду транспортного засобу в автомобілі було виявлено 105 ємностей із прозорою рідиною та різким запахом спирту, а також горілчані вироби у кількості 8 паків. Документи на вказану продукцію водій не надав та нічого пояснити не зміг. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала факт і вилучила підозрілу продукцію. Матеріали направлять до ДФС у Черкаській області.

Крім того, на водія за порушення Правил дорожнього руху було складено адміністративний протокол за частиною 2 статті 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодекс України про адміністративні правопорушення. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 50 штрафних балів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x