ЧДТУ запрошує на День відкритих дверей

ЧДТУ запрошує на День відкритих дверей

У суботу, 23 лютого, о 9:00, у Черкаському державному технологічному університеті відбудеться День відкритих дверей. Про це повідомляє прес-служба навчального закладу.

Під час Дня відкритих дверей на гостей вишу чекає знайомство та спілкування з адміністрацією навчального закладу, деканами, викладачами, співробітниками та студентами університету.

ЧДТУ запрошує на День відкритих дверей

Усі охочі зможуть отримати вичерпну інформацію щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, напрямів та спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в ЧДТУ; дізнатися про деталі навчального процесу, молодіжні проекти та дозвілля студентів.

Крім того, ЧДТУ пропонує взяти участь у різноманітних конкурсах, майстер-класах, квестах та цікавих тестуваннях, побувати в навчальних аудиторіях, лабораторіях та музеях університету.

До того ж, у межах Дня відкритих дверей ЧДТУ об 11:00 у кінозалі І корпусу відбудеться урочисте вручення студентам ЧДТУ погонів з нагоди завершення навчання на кафедрі військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу та присвоєння військового звання «Молодший лейтенант запасу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x