За сприяння ОЦЗ торік 52 черкащан започаткували власну справу

За сприяння ОЦЗ торік 52 черкащан започаткували власну справу

Малий бізнес багато в чому визначає темпи економічного зростання, структуру і якість внутрішнього валового продукту. Минулого року за фінансової підтримки Черкаської обласної служби зайнятості започаткували власну справу 52 особи. Найбільш поширеними видами підприємницької діяльності на Черкащині були торгівля, сільське господарство, переробна промисловість, транспорт та зв’язок.

Велика увага приділяється інформуванню та професійній підготовці майбутніх підприємців. Широким попитом користується організація навчання безробітних основам підприємництва, бізнес-плануванню та самозайнятості.

Направленню на навчання на курси служби зайнятості передує відповідна профорієнтаційна робота, тестування та визначення безробітними бізнес-ідеї, що є основою написання якісного бізнес-плану.

У службі зайнятості майбутні та діючі підприємці можуть отримати консультації з різних питань щодо організації та провадження підприємницької діяльності. У рамках модернізації послуг служби зайнятості та орієнтації на європейський рівень у Черкаському, Уманському міських та Смілянському міськрайонному центрах зайнятості працюють консалтингові центри з безкоштовної підтримки підприємців-початківців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x